2022 Bosch Smart System Tuning (BES3) with the KIOX 300 Display

2022 Bosch Smart System Tuning (BES3) met het KIOX 300-display

Paul Ebikes Parts and Accessories

2022 Bosch het nieuwe uitgebracht Bosch Gen4 Smart System welke Bosch noem het de "BES3" en staat voor "Bosch Ebike System 3". Voor het grote publiek, het nieuwe Bosch Smart System wordt ook wel de Bosch genoemd Gen5. De belangrijkste focus bij de ontwikkeling van de BES3 was om uit te breiden naar het digitale e-bike slimme netwerksysteem. In feite is de nieuwe motor compatibel met de" eBike Flow-app" met de KIOX 300 weergave.

MOTORPLUGGEN EN TUNING COMPATIBILITEIT: Het nieuwe 2022 Bosch Smart System wordt geleverd met geheel nieuwe motorpluggen die afgerond van vorm zijn. De vorige generatie van Bosch motoren hebben vierkante stekkers en zijn daarom NIET compatibel met de nieuwe Smart System motor poorten. 

De Bosch Smart System is uitgerust met het KIOX 300-display (afgeronde stekkers) Zie onderstaande foto

 

MAGNEET OP DE LUCHTKLEP: Vandaag zijn er geen tuning beschikbaar voor de Bosch Systeem met de MAGNEET op de AIR-Valve. De tuningfabrikanten werken ongetwijfeld aan een oplossing voor dit systeem. Abonneer u gewoon op onze FaceBook groep voor updates over de release van afstemming die compatibel is met de magneet op de luchtklep. 

De SpeedBox is een populair tuningmerk dat bekend staat in de tuningindustrie voor elektrische fietsen. Inderdaad, SpeedBox Bosch stemmingen zijn beschikbaar en compatibel met alle Bosch motoren en modellen die momenteel op de markt zijn, inclusief de laatste 2022 Bosch Smart System motoren met het KIOX 300-display. Maar er is meer aan toe te voegen Bosch lijst met stemmingen sinds 2022 SpeedBox vrijgegeven de meer geavanceerde B.Tuning reeks afstemmingen die verbinding maakt met uw mobiele telefoon via Bluetooth connectiviteit. Met de SpeedBox telefoon-app nu kunt u de motor aan/uit zetten, de motor vergrendelen, uw ritgegevens opslaan en delen, de snelheid, afgelegde afstand, maximale snelheid, cadans, batterijniveau en nog veel meer controleren. 

Een andere uitstekende afstemming is de VOLspeed die al heel lang op de markt zijn en bekend staan om hun betrouwbaarheid en unieke eigenschappen. Inderdaad, met de VOLspeed Naast het instellen van de maximale ondersteunde snelheid om het batterijverbruik te verbeteren, kunt u ook het motorgedrag aanpassen voor een soepelere in- en uitschakeling van de motor en dus verbeterde rijeigenschappen op technisch terrein. Al deze functies kunnen worden geprogrammeerd via de toetsen op het display.

SpeedFun was een van de eerste fabrikanten van tuning op de markt. De SpeedFun Smart System volledig afstemmen verwijder de snelheidsbegrenzing van uw motor. Alleen tot 16 km/u wordt de werkelijke snelheid correct weergegeven. Beste prijs-kwaliteitverhouding gezien het feit dat er geen afstemming is voor de BES3 die snelheidsnauwkeurigheid behoudt. 

De badassBox is een contactloze tuningbox die eenvoudig over de snelheidssensor wordt geschoven en met slechts een paar klikken wordt geïnstalleerd/verwijderd. badassBox Bosch modellen zijn compatibel met verschillende vormen van snelheidssensoren en locaties van snelheidssensoren op het achterste subframe. Controleer de instellingen van je fietssnelheidssensor voordat je het badassbox-model kiest dat geschikt is voor je fietsconfiguratie.

TUNINGS VOOR BOSCH SMART SYSTEM BES3

De Bosch Smart System is een complexere en geavanceerdere aandrijfeenheid dan zijn voorganger, waardoor de afstemming niet kan worden geprogrammeerd om te communiceren met de motorsoftware zoals bij de vorige motor. Om deze hoofdreden zal de weergegeven snelheid onnauwkeurig zijn met de basis afstemmethode. Als de nauwkeurigheid van de snelheidsmeter belangrijk voor u is, dan is de enige beschikbare afstemmingsoplossing de SpeedBox B.tuning-versie die de juiste afgelegde snelheid direct op uw mobiele telefoon weergeeft. 

VOLspeed Bosch Smart System De snelheid is beperkt tot 45 km/u. Weergegeven snelheid is niet nauwkeurig. Maakt het mogelijk om het gedrag van de motor te wijzigen. Maakt het mogelijk om de maximale ondersteunde snelheid in te stellen

Speedbox 1.0 Bosch Verwijder de snelheidsbeperking volledig. Behoudt de nauwkeurigheid van de snelheidsmeter tot 22 km/u, daarna wordt de snelheid weergegeven op de laatste twee cijfers (23,1 komt overeen met 31 km/u) 

Speedbox 1.0 B.TUNING Bosch Telefoonverbinding, motor aan/uit, motor vergrendelen, uw ritgegevens opslaan en delen, snelheid, afgelegde afstand, maximale snelheid, cadans, batterijniveau en nog veel meer controleren. Verwijder de motortoerentalbegrenzing volledig. Snelheidsnauwkeurigheid wordt weergegeven via de telefoon-app.

SpeedFun Smart System Nogmaals, de SpeedFun waren de eersten die een stemming voor het nieuwe uitbrachten Bosch Smart System. De SpeedFun verwijder de snelheidsbeperking van uw motor volledig. Alleen tot 16 km/u wordt de werkelijke snelheid correct weergegeven.

badassBox 4 Bosch Slanke sensor Compatibel met de Bosch systeem met de magneet geïntegreerd op de remrotor en de snelheidssensor geïntegreerd in het vorkeinde. Deze configuratie vereist het verwijderen van het achterwiel en het verplaatsen van de snelheidssensor op de liggende achtervork. De hele installatieprocedure duurt niet langer dan 5 -10 minuten. De maximale ondersteunde snelheid is beperkt tot 50 km/u. Instructies voor de installatie vindt u hier badassBox 4 Bosch Slanke sensor 

Als u nog steeds niet zeker weet welke afstemming compatibel is met uw motor, stuur ons dan een bericht via de chatbox op onze website. Wij zijn er om u te helpen! 

 

Deja tu comentario

Ten en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de su publicación.